dimecres, 17 de novembre del 2010



El Col·lectiu d'Estudiants Independentistes naix volent informar als estudiants dels avantatges i beneficis de la independència des d'un prisma acadèmic, econòmic, cultural i social, i amb la voluntat d’omplir un espai que restava orfe dins la nostra Alma Mater;
l’ independentisme desacomplexat.

Aquest passat dimecres 10 de novembre de 2010 s'havia de celebrar la 1ª Xerrada organitzada pel CEI (Col·lectiu d’Estudiants Independentistes) a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb personalitats com Joan Laporta (SI), Uriel Bertran (SI) i Josep Guia (PSAN). L'objectiu d'aquesta xerrada era presentar-nos formalment a la comunitat universitària i mostrar la nostra predisposició a arribar a una entesa amb tots els factors socials de la Universitat.

Aquesta bona predisposició i el nostre ànim d’unió va veure’s truncat quan l'Equip de Govern de la Universitat va acordar censurar i boicotejar el nostre primer acte, titllant-lo negativament com a polític. Això va generar tota una sèrie de dubtes envers l’etiqueta d’excel·lència de la UAB; la Universitat crítica i democràtica que durant la Transició es va instaurar al nostre país; Un espai on el debat i la reflexió eren l'eix vertebrador de la vida universitària, per la qual cosa la política era el medi natural d'expressió. 

Aquesta prohibició en “benefici” dels interessos particulars de la universitat i per por a crítiques externes, trencant la dinàmica general de les universitats catalanes en el seu conjunt, deixant de banda l’interès general dels estudiants i el país totalment desemparat va tenir un gran impacte sobre el Col·lectiu i va generar un gran mal estar a tots els assistents a l’esdeveniment. Per aquest motiu el CEI va convocar una Concentració per la Llibertat d’Expressió a la Plaça Cívica de l’Autònoma a les 10 hores i 30 minuts del mateix dimecres per tal d’escenificar el descontentament que produí una decisió tant salomònica.

Rectificar és de savis, o això diuen, i veient el sarau provocat per la seva possiblement immadura i segurament poc raonada actuació, l’Equip de Govern va decidir dialogar amb els representants del CEI establint per consens la data de 26 de Novembre de 2010 per a realitzar l’acte fins aleshores censurat.

Així doncs us esperem el Divendres 26/10/2010 a la sala de cinemes ETC... de la Universitat Autònoma de Barcelona, al costat de la plaça cívica amb:
            Joan Laporta Estruch (SI, candidat a la presidència)
            Alfons López Tena (SI, 2n a les llistes)
            Uriel Bertran Arrué (SI, 3r a les llistes)
A la xerrada:
PERQUÈ ÉS VIABLE UNA CATALUNYA INDEPENDENT?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Qui som

Col·lectiu d'Estudiants Independentistes
uab.cei@gmail.com
Visualitza el meu perfil complet

Arxiu

Col·lectiu d'Estudiants Independentistes. Amb la tecnologia de Blogger.