dissabte, 21 d’abril del 2012
Aquest dimarts 24 d'Abril esteu tots convidats al debat "Com veieu Catalunya fins al 2014?" organitzat pel CEI Autònoma a la sala Cinema de l'ETC, a les 11.30. Comptarem amb l'assistència de l'excel·lentíssim diputat Alfons López Tena, i els honorables Jordi Cañas (Ciudadanos), Pere Aragonès (Esquerra), Pedro Chumillas (PP), i el diputat i alcalde de Figueres Santi Vila (CiU), entre d'altres.
Com sempre amb nosaltres, el públic comptarà amb un torn obert de preguntes a 1 minut pregunta / 1 minut resposta. Us hi esperem!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla fantàstic el debat, però se us veu un mica el llautó, solidaris...
com a mínim dissimuleu:
Excel·lentíssim diputat Alfons López Tena, i els honorables...

Sempre us passa el mateix: el CEI, l'Escola en Català... xDD

Col·lectiu d'Estudiants Independentistes ha dit...

Cert. Acceptem l'error d'haver donat la categoria d'honorables a diputats que no formen part del Govern i haurien de rebre, per protocol, el tracte d'Il·lustríssims. No ho editarem (de moment) perquè quedi palès el nostre error.

Per la resta, l'Alfons López Tena és Excel•lentíssim pel fet d'haver format part del Consejo General del poder Judicial.

Al capdavall és culpa nostra que els diputats del nostre Parlament (tots) no tinguin el tracte d’Excel•lentíssim, que és el que pertocaria a un Estat normal. Tenim un Parlament de fireta, com deia el nostre amic Laporta, i si volem el tracte d’Excel•lentíssim per a tots els nostres diputats més val que treballem per aconseguir-ho.

Honor i Glòria.

Publica un comentari a l'entrada

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Qui som

Col·lectiu d'Estudiants Independentistes
uab.cei@gmail.com
Visualitza el meu perfil complet

Arxiu

Col·lectiu d'Estudiants Independentistes. Amb la tecnologia de Blogger.